Onze keuze

Attentie: de voorinschrijving is kosteloos! 

Gratis voorinschrijven?
U vult dan ons reserveringsformulier in en selecteert dan de optie automatische incasso, en dan vult u ¨voorinschrijving¨ in bij de vakjes van de automatische incasso. 
Betaling dient wel te geschieden voor ontvangst van oefenmateriaal verstuurd zal worden. Hiervoor ontvangt u dan een betaallink na de inschrijving. 

Bij directe betaling zult u het materiaal wel eerder ontvangen en krijgt u als eerste toegang tot al onze pakketten.

Praktische informatie

Wil jij volgend jaar Geneeskunde studeren aan de meest veelzijdige universiteit van Nederland? Meld je dan voor 15 januari 2020 aan via Studielink voor Rotterdam. 
1 week na de aanmelding ontvang jij het deelnameformulier van het Erasmus MC. Dit dien je in te leveren vóór 5 februari. Het is erg belangrijk dat dit formulier zo volledig mogelijk is ingevuld. Aanvullende informatie over jouw bijbaan bij het bejaardentehuis of jouw vrijwilligerswerk bij de lokale voedselbank, wordt enorm geapprecieerd! In de week van 24 februari ontvang jij het informatiepakket dat je nodig hebt voor de toetsen, zaterdag 14 maart zullen de colleges ter voorbereiding vanuit huis bekeken kunnen worden. Op zaterdag 21 maart is het dan eindelijk zo ver om de toetsen te maken! 

DSGT probeert alle cursisten zo goed mogelijk voor te bereiden op deze decentrale selectie, dit doen wij door onze ervaringen met jullie te delen. Er zal lesgegeven worden in alle onderdelen die langs zullen komen bij de decentrale selectie te verstaan:

  • Logisch redeneren
  • Rekenen 
  • Colleges: verscheidene onderwerpen, alle onderwerpen zullen besproken worden. Hierdoor zullen onze deelnemers relatief meer stof gedoceerd krijgen, dan wellicht noodzakelijk is, echter zal dit enorm bijdragen aan het uiteindelijke succes! 

 

Voorinschrijving stoomcursus 

Er resteren nog enkele dagen voor de daadwerkelijke selectie. 
Heb jij behoefte aan net dat ene duwtje in de rug en wil jij een stoomcursus door de gehele stof inclusief wat verdiepende oefenvragen. 
Dan is de stoomcursus van DSGT perfect voor jou!

Gedurende deze 4-uur durende stoomcursus, zullen wij in rap tempo de stof bespreken en tevens extra diepgang proberen te creeëren in de materie. 
De cursus zal plaatsvinden op 18 maart in Utrecht ter hoogte van de Universiteit. 

Data: 18 maart
Locatie: Science Park Utrecht, Heidelberglaan 

Kosten: € 199,95 € 39,99!!
Tijd: 17:00 - 21:00

Beschikbaarheid: voorwaarde voor het doorgaan van deze cursus is dat er minimaal 10 aanmeldingen zijn, al het geld zal worden teruggestuurd indien er niet voldoende aanmeldingen zijn. 

Reserveer nu!

 


Pakket 1 en 2 zijn dit jaar vervallen. 

Meest gekozen: Pakket 3: twee-daagse cursus (Theorie en oefenvragen) 

7 en 8 maart 
2 Ochtenden Theorie:
 Deze dagdelen zullen 8 uur (2 x 4 uur) duren en zal bestaan uit een bespreking van de gehele samenvatting middels een presentatie met daarbij behorende oefenvragen. Aan de hand van een powerpoint-presentatie met afbeeldingen en deskundig advies vanuit gerenommeerde leerboeken wordt er interactief uitleg gegeven over bepaalde onderwerpen.

Tevens ontvangen de cursisten toegang tot onze partner-app met daarbij on-demand hoogwaardig video-materiaal samengesteld door onder andere Harvard Medical School. Ook zal er geoefend worden met een paar oefenvragen, om de stof te verduidelijken. De samenvatting zullen de studenten uiterlijk drie weken voor hun training ontvangen.

De studenten krijgen tevens een oefenpakket met vragen mee, deze dienen vóór de les zelfstandig thuis te maken. Gedurende dit dagdeel is er de mogelijkheid om individueel vragen te stellen.

2 Middagen Oefenvragen: Deze dagdelen zullen 8 uur (2x 4uur) duren. Hier zullen de oefenvragen worden besproken en knelpunten worden uitgelegd. Je zult het optimale uit deze middagen halen indien je de vragen vooraf maakt. 

Na 7 en 8 maart, zal er nog één cursusdag volgen, dit zal zijn op 15 maart. 
Het college vanuit het Erasmus MC wordt gegeven op 14 maart, om er zeker van te zijn dat jullie de juiste stof en diepgang vanuit ons meekrijgen. 
Worden jullie op 15 maart ook verwacht, voor een derde cursusdag. 
Op deze derde cursusdag zal er alleen gesproken worden over het college en zullen er verdiepende oefenvragen gebruiikt worden. 

Data: 7-8 maart + 15 maart = nog 1 plek! 
Locatie: Science Park Utrecht, Heidelberglaan 

Kosten: € 199,95 € 79,99!!
Tijd: 10:15 - 19:15
Beschikbaarheid: Klik op reserveer nu bij de datum voor de beschikbaarheid

 

Reserveer nu!

 


NIEUW Pakket 4: Volledige samenvatting in het Nederlands, geen cursus!

Heeft u geen tijd om naar de cursus te komen of wilt u een extra volledige samenvatting van de leerstof in het Nederlands met daarbij hoogwaardig video-materiaal samengesteld door Harvard Medical School, schaf deze dan nu aan voor slechts €39,99!
De gehele lesstof voor de decentrale selectie 2020, kunt u terugvinden in dit document.

Let wel, de stof die gedoceerd wordt op het college zal pas na 14 maart beschikbaar kunnen worden gesteld. 
De overige onderdelen zullen na 1 maart toegemaild worden. 

Kosten: € 89,95€ 39,99!!


Reserveer nu!

 

NIEUW Pakket 5: 100 oefenvragenpakket van pakket 3

Wil je alleen de oefenvragen aanschaffen en heb je geen tijd gehad om de cursus bij te wonen?
Bestel ze dan nu voor 24,99. 
Al deze vragen zijn behandeld gedurende de cursusdagen en zijn als zeer goed beoordeeld! 
Twijfel nu niet en bestel ze vandaag nog en ontvang ze binnen enkele uren in je mailbox.

Kosten: € 59,99 €24,99!!


Reserveer nu!


Lunch: Koffie, thee en water zullen beschikbaar zijn lunch dient zelf meegenomen te worden. 

Betalingen

Het reserveren van een plek na selectie van een pakket betekent niet dat je direct moet betalen. Bij DSGT begrijpen wij dat jullie niet meteen ons kunnen betalen. Wij bieden dan ook aan dat het reserveren van een plek tot 1 week voorafgaand aan de cursusdatum kosteloos geannuleerd mag worden. De betaalmogelijkheden bestaan uit een IDEAL betaallink. Indien er meteen betaald wordt met IDEAL en je annuleert je reservering binnen twee weken voor de cursusdatum zal het geld kosteloos teruggestort worden. Indien u een andere betaalwijze kiest, zult u tot uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursusdatum de betaling kunnen voldoen. Indien u dit niet doet voor deze periode, kunnen wij niet garanderen dat er nog een plek beschikbaar zal zijn voor u.  

Twijfel nu niet langer en grijp de kans van je leven, want deze mogelijkheid zal zich wellicht niet vaker voordoen. Onze pakketten zullen uw kans op het bemachtigen van een mooie plaats in de rankinglijst enorm vergroten en daarom zeggen wij bij DSGT dan ook altijd: Goed begonnen is half gewonnen!

 

 

Contact

DSGT
Kaap Hoorndreef 66
3563AW Utrecht