DSGT Cursus Groningen

Gratis voorinschrijven?


U vult dan ons reserveringsformulier in en selecteert dan de optie automatische incasso, en dan vult u ¨voorinschrijving¨ in bij de vakjes van de automatische incasso. 
Betaling dient wel te geschieden voor ontvangst van oefenmateriaal verstuurd zal worden. Hiervoor ontvangt u dan een betaallink na de inschrijving. 

Bij directe betaling zult u het materiaal wel eerder ontvangen en krijgt u als eerste toegang tot al onze pakketten. 

 

Reserveer nu!

Pakket 1: twee-daagse cursus: theorie zonder oefenvragen

Eerste dagdeel: Dit dagdeel zal 4 uur duren en zal bestaan uit een powerpoint-presentatie, met daarbij hoogwaardig video-materiaal samengesteld door Harvard Medical School, afbeeldingen en deskundig advies vanuit gerenommeerde leerboeken wordt er interactief uitleg gegeven over bepaalde onderwerpen. De cursisten ontvangen een pdf-file met de samenvatting en enkele oefenvragen, deze zullen niet klassikaal besproken worden.

Indien je dit wel wilt, kies dan voor pakket 3.

De samenvatting zullen de studenten uiterlijk 5 dagen voor hun training ontvangen. 

Data: 16 - 17 jan, 23 - 24  jan, 30-31 jan, 6-7 feb = bijna vol
Tijd: 10:15 - 14:15
Locatie: Nader te bepalen in Utrecht

Kosten: € 149,95 € 139,95!!

Reserveer nu!Pakket 2: twee-daagse cursus (geen theorie, alleen oefenvragen)

Studenten ontvangen van ons een oefenpakket met vragen en dienen deze vragen zelfstandig uit te werken. Hierbij stellen wij hoogwaardig video-materiaal samengesteld door Harvard Medical School beschikbaar. Vervolgens zal tijdens de cursus elke vraag nader toegelicht worden en zullen de moeilijke zaken extra besproken worden. Er is de mogelijkheid om individueel je vraag te stellen na de eerste vier uur. 

Data:  16 - 17 jan, 23 - 24  jan, 30-31 jan, 6-7 feb = bijna vol
Tijd: 15:00 - 19:00
Locatie: Nader te bepalen in Utrecht

Kosten: € 94,95 € 89,95!! 

Reserveer nu!Aanbevolen: Pakketje 3: twee-daagse cursus (Theorie en oefenvragen) 

2 Ochtenden Theorie: Deze dagdelen zullen 8 uur (2 x 4 uur) duren en zal bestaan uit een bespreking van de gehele samenvatting middels een presentatie met daarbij behorende oefenvragen. Aan de hand van een powerpoint-presentatie met afbeeldingen en deskundig advies vanuit gerenommeerde leerboeken wordt er interactief uitleg gegeven over bepaalde onderwerpen.

Tevens ontvangen de cursisten toegang tot onze partner-app met daarbij on-demand hoogwaardig video-materiaal samengesteld door onder andere Harvard Medical School. Ook zal er geoefend worden met een paar oefenvragen, om de stof te verduidelijken. De samenvatting zullen de studenten uiterlijk drie weken voor hun training ontvangen.

De studenten krijgen tevens een oefenpakket met vragen mee, deze dienen vóór de les zelfstandig thuis te maken. Gedurende dit dagdeel is er de mogelijkheid om individueel vragen te stellen.

2 Middagen Oefenvragen: Deze dagdelen zullen 8 uur (2x 4uur) duren. Hier zullen de oefenvragen worden besproken en knelpunten worden uitgelegd. Je zult het optimale uit deze middagen halen indien je de vragen vooraf maakt. 

Data:  16 - 17 jan laatste plekjes, 23 - 24  jan, 30-31 jan, 6-7 feb = bijna vol
Locatie: Utrecht 

Kosten: € 199,95 € 189,95!! 

Reserveer nu!

 


NIEUW Pakket 4: Volledige samenvatting in het Nederlands, geen cursus!

Heeft u geen tijd om naar de cursus te komen of wilt u een extra volledige samenvatting van de leerstof in het Nederlands met daarbij hoogwaardig video-materiaal samengesteld door Harvard Medical School, schaf deze dan nu aan voor slechts €79,95!
De gehele lesstof voor de kennistoets van de decentrale selectie 2020 in Groningen, kunt u terugvinden in dit document.

Kosten: € 89,95€ 79,95!!

Reserveer nu!

 


Lunch: Koffie, thee en water zullen beschikbaar zijn lunch dient zelf meegenomen te worden. 

Betalingen

Het reserveren van een plek na selectie van een pakket betekent niet dat je direct moet betalen. Bij DSGT begrijpen wij dat jullie niet meteen ons kunnen betalen. Wij bieden dan ook aan dat het reserveren van een plek tot 1 week voorafgaand aan de cursusdatum kosteloos geannuleerd mag worden. De betaalmogelijkheden bestaan uit een IDEAL betaallink. Indien er meteen betaald wordt met IDEAL en je annuleert je reservering binnen twee weken voor de cursusdatum zal het geld kosteloos teruggestort worden. Indien u een andere betaalwijze kiest, zult u tot uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursusdatum de betaling kunnen voldoen. Indien u dit niet doet voor deze periode, kunnen wij niet garanderen dat er nog een plek beschikbaar zal zijn voor u.  

Twijfel nu niet langer en grijp de kans van je leven, want deze mogelijkheid zal zich wellicht niet vaker voordoen. Onze pakketten zullen uw kans op het bemachtigen van een mooie plaats in de rankinglijst enorm vergroten en daarom zeggen wij bij DSGT dan ook altijd: Goed begonnen is half gewonnen!

 

Contact

DSGT
Kaap Hoorndreef 66
3563AW Utrecht