Waarom zou jij kiezen voor een training bij DSGT?

Vanuit verscheidene decentrale selectie trainingen blijkt het slagingspercentage van de trainingen te liggen rondom de 70-80%. Ons slagingspercentage was in 2018 maar liefst 91.8%! Cursisten die participeren aan de trainingen kunnen op deze manier optimaal voorbereid worden op de kennistoets.

Daarnaast geeft het een enorme boost aan jouw zelfvertrouwen en vergroot het je kennis aanzienlijk. Uiteraard kunnen wij niet voorspellen hoe de toets eruit komt te zien, echter kunnen wij wel helpen met een optimale voorbereiding.
Wij nemen samen met jouw de leerstof door en geven inzicht in het soort vragen dat je op de decentrale selectietoets kan verwachten.
Op deze manier weet jij welk niveau er van je gevraagd wordt en kun je daarvoor studeren. Kwaliteit vinden wij vele malen belangrijker dan kwantiteit.
WIj nemen dan ook alleen de beste docenten aan. Deze docenten kunnen aantonen dat zij gedurende hun geneeskunde opleiding hoge cijfers hebben behaald en zich extra-curriculair hebben ingezet, tevens dienen zij in staat te zijn om te doceren en zijn zij sterk op het gebied van communicatievaardigheden.
Naast dit, bieden wij studenten een volledige samenvatting van de leerstof inclusief beeldende plaatjes met nadere uitleg en een oefenpakket met vragen aan die gedurende de tweede dag van pakket 2 en 3 en eerste dag van pakket 1 nader toegelicht zullen worden. Dit allen vanaf een bedrag van €89,95. Dit bedrag is dus 50% goedkoper dan de overige partijen! 

Tevens is ons leermateriaal en zijn onze docenten beoordeeld met respectievelijk een 8,8 en 9,5!

Al met al ontvangt u dus:

  • Een volledige samenvatting van de leerstof 
  • Een set oefenvragen van hoogwaardige kwaliteit 
  • Ervaren docenten 
  • Kleine groepen van rond de 10 studenten per docent 
  • Bijna 50% goedkoper dan de overige partijen 
  • Kosteloze inschrijving 

Contact

DSGT
Kaap Hoorndreef 66
3563AW Utrecht